2. Seuraavaksi etsi Internetistä kaksi digitaalista portfoliota (voit käyttää myös hakusanana verkkoportfolio) ja tutustu niiden sisältöön.Vertaile näiden kahden portfolion sisältöä ja ulkoasua ja vastaa kattavasti seuraaviin kysymyksiin (muista liittää vastausten yhteyteen myös linkit valitsemiisi portfolioihin):

http://johannasumen.com/?page_id=3
http://hgbherald.com/


M
olempien portfoliot antavat hyvin tietoa työnantajaa ajatellen. Anna-Leenan portfolio on ehkä kuitenkin vielä asiallisempi ja tarkempi, ja sivuilta löytyy tarkka CV.
Ulkoasultaan Johannan portfolio on mielyttävämpi, koska sivulla on käytetty värejä ja kuvia löytyy, mutta sivu on silti selkeä. Anna-Leenan sivu on liian pelkistetty.
Anna-Leenan sivua on helppo käyttää sen yksinkertaisuuden ansiosta. Otsikot on selvästi esillä eikä sivulla ole mitään "turhaa". Kuitenkin myös Johannan sivulta löytää nopeasti tietonsa ja kuvat piristävät ilmettä.
Johanna on jakanut sivullaan linkkejä tekemiinsä www-sivustoihin ja sivulla on käytetty kuvia hänen tuotoksistaan. Anna-Leenankin sivulta löytyy kuvia (mm.oma kuva) sekä linkki facebook profiiliinsa.